Gå til indhold

Nyt fra bestyrelsen

P.- VAGTSELSKAB

Bestyrelsen har fra 01-05-2009 lavet en aftale med City Parkering. Fra denne dato er det City Parkering der har tilsynet med parkeringen i afdelingen.

Når de er i afdelingen er de i en blå / hvid uniform, ligeledes er man ikke i tvivl om deres biler, idet de har logoet for city Parkering på deres køretøjer.

På de skilte der bliver opsat ved indkørslen er der et telefon nr. som man kan ringe til døgnet rundt og så vil de være tilstede inden for 30 min.

Så skal vi også gøre opmærksom på, at jfr. politivedtægten er det ulovlig at parkere trailere / campingvogne uden for det lukkede område. Hvis man ikke kan komme ind på afd. område skal de parkeres på de af kommunens indrettede pladser.VIDEOOVERVÅGNING:

Efter en del begynder vanskeligheder er video overvågningen igang i afdelingen.

Opdager man ting i afdelingen som medføre en overtrædelse af husorden, vil vi gerne have, at der er sat et ca. tidspunkt samt dato, så er det lettere for os at finde frem til overtræderen.


ROTTER:

Som bekendt har vi fået en del nye beboere i afdelingen. De kan kendes på, at de har 4 ben og en lang hale, eller sagt med andre ord, så hedder disse nye beboere rotter.

At det er nogle grimme dyr er der hvis ikke tvivl om og man er da også forpligtiget, hvis man ser et sådan dyr, at melde det til enten Hvidovre Kommune som har en speciel hjemmeside, eller til varmemesteren.

Derfor skal bestyrelsen gøre opmærksom, at fodring af fugle, katte m.v. ikke er tilladt og er en overtrædelse af husorden. Når man i en god mening, fodre ovennævnte dyr, ja så fodre man også rotterne og så kommer vi ikke af med dem.HUNDE:

Endnu engang skal vi gøre opmærksom på, at hunde der ikke føres i snor på afdelingens område, overtræder husorden.

Da man har underskrevet en tilladelse, hvor der b.la står at hunde skal føres i snor, ja så må bestyrelsen beklagelig inddrage denne tilladelse og uden en tilladelse heller ingen hund i afdelingen.

Man skal også være opmærksom på, at når man sætter andre til at lufte hunde, så skal de også have den fulde kontrol over hunden. Vi ser al for tit, at børn på 7-10 år lufter hunde, nogle af dem er de såkaldte kamphunde og så er det at det går galt, både for den der lufter hunden men også for modparten.

Iøvrigt skal bestyrelsen henvise til husorden, hvor der er et afsnit om hunde.

SÅ HUSK, HUNDE SKAL VÆRE I SNOR I AFDELING 184
Ejendomskontor
Ejd. Kontoret
Egevolden 24-26
2650  Hvidovre
Tlf. 51522110
arne.dimon@net.lejerbo.dk
Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo, Hvidovre
Lejerbo